Actueel

06.10.2017

Sportmiddag: Krachtpatsers!

Samen met onze klant GWOC organiseerden we een sportmiddag voor stoere medewerkers (m/v).

Sinds 2015 is Holland Fit als vitaliteitspartner nauw betrokken bij het GWOC Vitaal-programma. Met diverse activiteiten is sterk ingezet op bewustwording, gezond leven en zelf aan de slag gaan. In 2016 bestond dat onder andere uit een kick-off van het programma van dat jaar, healthchecks voor bijna alle medewerkers, 1-op-1 trajecten met de coach en online support. Ook zijn diverse workshops georganiseerd. Na een workshop fysieke belastbaarheid, een nieuwjaarsontbijt, een workshop bioritme, is gekozen voor een sportieve, stoere en vooral leuke afsluiting met de work-out ‘krachtpatsers’.

Op 27 september organiseerde Holland Fit een geslaagde sportieve middag in sportpark Rooswijk, onder de rook van het Tata-Steel complex in IJmuiden. 13 mannen en 2 vrouwen haalden het uiterste uit zichzelf tijdens de outdoor work-out, onder begeleiding van een personal trainer.

Om de industriële touch vast te houden, zijn voor de oefeningen diverse attributen gebruikt, waaronder autobanden, tractorbanden en gereedschapskisten met materiaal. Na het intensieve sporten met 9 verschillende oefeningen had iedereen weer zin om vaker buiten te sporten: missie geslaagd.

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.