Actueel

28.09.2017

Congres Positieve gezondheid

Bezoek ons dinsdag 3 oktober op het Congres Positieve Gezondheid in Leiden.

Hoe zet u de volgende stap naar positieve gezondheid binnen de organisatie? Hoe brengt u medewerkers in beweging om de regie in eigen hand te nemen en te werken aan persoonlijk leiderschap? Op deze vragen zullen wij op 3 oktober samen met onze partners antwoord geven. Het congres vindt plaats in het museum CORPUS in Leiden.

Het programma is ingericht op gedragsverandering en hoe je collega’s stimuleert om zelf met hun vitaliteit en veerkracht aan de slag te gaan. Het instrumentarium en werkvormen worden behandeld. Ervaringen worden gedeeld en discussies worden aangegaan met professionals. Kortom: u leert hoe u direct aan de slag kunt met Positieve gezondheid en het veerkrachtiger maken van uw organisatie.

Bekijk het volledige programma op: http://www.congrespositievegezondheid.nl/programma.

Wij hebben voor dit congres nog enkele vrijkaarten beschikbaar. Wilt u hierbij aanwezig zijn, neem dan contact op met Tijs van der Hulst, 06-10053074.

Datum: dinsdag 3 oktober 2017
09:45 – 17:00 uur (ontvangst vanaf 09:15 uur)

Locatie: CORPUS ‘reis door de mens’
Navigatieadres: Ingenieur G. Tjalmaweg, Leiden

Contact informatie
Actueel | :
22.01.2019

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productkwaliteit bij financiële instellingen samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
28.11.2018

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een campagne gestart om het onderwerp ‘(on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer’ bespreekbaar te maken. Eén op de zes werknemers wordt gepest, gediscrimineerd of geïntimideerd op het werk. Dat zorgt voor een verziekte werksfeer, extra verzuim en een verhoogde kans op burn-out.

22.11.2018

Holland Fit op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid

Afgelopen dinsdag was Holland Fit aanwezig op hét event voor Duurzame Inzetbaarheid in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van beursvloer, lezingen en interactieve workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid.