In de spotlight: Wim Holleman | HollandFit
In de spotlight: Wim Holleman

HF COLLEGA IN DE SPOTLIGHT

In deze rubriek stellen we alle collega's van HollandFit 1 voor 1 aan je voor. Ze vertellen wat ze doen binnen de organisatie, hoe zij zelf fit en vitaal blijven en delen hun beste tip. Vandaag klant- en projectmanager Wim Holleman.

Wat doe je bij HollandFit?

Als klant- en projectmanager ben ik verantwoordelijk voor het uitrollen, implementeren en opvolgen van onze dienstverlening bij een deel van onze klanten. Daarnaast ben ik teamleider van het ‘Team Klanten’ met daarin alle klant- en accountmanagers.

Hoe zorg je dat je fit&vitaal blijft?

Sport & ontspanning zijn daarin voor mij het belangrijkste. Die gaan ook vaak samen. Ik tennis graag, maar dat is momenteel lastig door alle maatregelen. Daarnaast coach ik mijn zoons voetbalteam en moet ik soms zelf ook aan de bak. Samen met hem of vrienden naar het stadion is helemaal mooi.

Heb je nog een leuke (vitale) tip?

Ook ik zit veel te veel op een dag en maak niet altijd tijd voor een wandeling. Daarom probeer ik noodzakelijke activiteiten (boodschappen doen, kinderen uit school halen) zoveel mogelijk lopend te doen.

Wat is jouw guilty pleasure?

Frikadellen, anytime, anywhere.


Benieuwd wie er nog meer bij HollandFit werken? Lees hier meer over ons energieke team.


Op de hoogte blijven van de rubriek 'HF collega in de spotlight'? Volg ons op LinkedIn, Instagram of Facebook!

Over de schrijver
Als teamlead van team activatie en service, houd ik mij dagelijks bezig met het bedenken en organiseren van de on- en offline acties en interventies van HollandFit. Het is een leuke uitdaging om steeds weer nieuwe ideeën en innovaties te bedenken wat de deelnemers helpt vitaler te worden. Een mooie Quote van oud hockey bondscoach Marc Lammers is: “Mensen willen best veranderen, maar mensen willen niet veranderd worden. Daarom is het belangrijk kleine stappen te nemen: vijftig keer 2% is ook 100%.”. Mijn doel is daarom interventies te bedenken die uitdagen, aanzetten tot actie en motiveren!