In de spotlight: Thom Leeuwestein | HollandFit
In de spotlight: Thom Leeuwestein
23 september 2021 

In de spotlight: Thom Leeuwestein

HF COLLEGA IN DE SPOTLIGHT

In deze rubriek stellen we alle collega's van HollandFit 1 voor 1 aan je voor. Ze vertellen wat ze doen binnen de organisatie, hoe zij zelf fit en vitaal blijven en delen hun beste tip. Vandaag marketing stagiair Thom Leeuwestein.

Wat doe je bij HollandFit?

Hoi ik ben Thom! Ik ben werkzaam binnen het marketingteam bij HollandFit. Hier houd ik mij voornamelijk bezig met online marketing en socials zoals Instagram en LinkedIn. In mijn werk krijg ik energie van dingen doen die ik leuk vind. Zolang het met sport of met voeding te maken heeft ben ik van de partij. Kijkend naar het platform van HollandFit heb ik met mijzelf de afspraak gemaakt om in ieder geval de helft van alle recepten voor het einde van 2021 geproefd te hebben. 

Hoe zorg je dat je fit&vitaal blijft?

Door dagelijks te sporten krijg ik een enorm goed gevoel. Elke dag ben ik in de sportschool te vinden of in een gymzaal om te boxen. Ook vind ik het lekker wakker worden door eerst een rondje hard te gaan lopen voordat ik naar werk ga.

Heb je nog een leuke (vitale) tip?

Niemand is een binnenmens. Zon, frisse lucht, de volle maan, storm, regen en kou: de natuur! Ondanks dat we tegenwoordig verder van de natuur af staan dan ooit tevoren. Maakt dat het alleen maar kostbaarder. Ga elke dag eventjes naar buiten!

Wat is jouw guilty pleasure?

Wat heel weinig mensen weten is dat ik stiekem nog steeds fan ben van Pokémon en anime. Sinds ik 4 ben spaarde ik al Pokémon kaarten en tegenwoordig uit dit zich in Pokémon Go. Door in de buurt Pokémons te vangen blijf ik ook vitaal 😉

Op de hoogte blijven van de rubriek 'HF collega in de spotlight'? Volg ons op LinkedIn, Instagram of Facebook!

Over de schrijver
Als teamlead van team activatie en service, houd ik mij dagelijks bezig met het bedenken en organiseren van de on- en offline acties en interventies van HollandFit. Het is een leuke uitdaging om steeds weer nieuwe ideeën en innovaties te bedenken wat de deelnemers helpt vitaler te worden. Een mooie Quote van oud hockey bondscoach Marc Lammers is: “Mensen willen best veranderen, maar mensen willen niet veranderd worden. Daarom is het belangrijk kleine stappen te nemen: vijftig keer 2% is ook 100%.”. Mijn doel is daarom interventies te bedenken die uitdagen, aanzetten tot actie en motiveren!