In de spotlight: Marit van der Veen
In de spotlight: Marit van der Veen
10 januari 2022 

In de spotlight: Marit van der Veen

In deze rubriek stellen we alle collega's van HollandFit 1 voor 1 aan je voor. Ze vertellen wat ze doen binnen de organisatie, hoe zij zelf fit en vitaal blijven en delen hun beste tip. Vandaag vitaliteitsadviseur Marit van der Veen.

Wat doe je bij HollandFit?

Ik werk bij HollandFit als vitaliteitsadviseur. Als vitaliteitsadviseur ga ik op pad om gezondheidsonderzoeken af te nemen bij medewerkers van bedrijven in heel Nederland. Tijdens de healthcheck streef ik ernaar om iedere medewerker persoonlijke handvaten mee te geven om zijn of haar vitaliteit te verbeteren!

Hoe zorg je dat je fit&vitaal blijft?

Bewegen is enorm belangrijk voor mijn vitaliteit. Dit doe ik dan ook in alle vormen en maten, van HITT workouts, pilates, zwemmen, intensieve hikes in de natuur tot surfen. Verder hou ik mezelf in balans door dagelijks een wandeling te maken, vegetarische gerechten te ontdekken en met een kop thee en een goed boek op de bank te ploffen.

Heb je nog een leuke (vitale) tip?

Zitten is tegenwoordig het nieuwe roken, daarom is het zo belangrijk om regelmatig een wandeling te maken. Wandelen heeft niet alleen fysieke gezondheidseffecten maar is ook bevorderend voor de mentale gezondheid. Door dagelijks een wandeling in je agenda te plannen en gebruik te maken van een stappenteller kun je jouw aantal stappen per dag verhogen en daarmee je vitaliteit bevorderen!

Wat is jouw guilty pleasure?

Na een heerlijke wandeling in de buitenlucht een grote cappuccino zetten met een extra laagje cacao. Heerlijk!

Benieuwd wie er nog meer bij HollandFit werken? Lees hier meer over ons energieke team.

Op de hoogte blijven van de rubriek 'HF collega in de spotlight'? Volg ons op LinkedIn, Instagram of Facebook!

Over de schrijver
Als teamlead van team activatie en service, houd ik mij dagelijks bezig met het bedenken en organiseren van de on- en offline acties en interventies van HollandFit. Het is een leuke uitdaging om steeds weer nieuwe ideeën en innovaties te bedenken wat de deelnemers helpt vitaler te worden. Een mooie Quote van oud hockey bondscoach Marc Lammers is: “Mensen willen best veranderen, maar mensen willen niet veranderd worden. Daarom is het belangrijk kleine stappen te nemen: vijftig keer 2% is ook 100%.”. Mijn doel is daarom interventies te bedenken die uitdagen, aanzetten tot actie en motiveren!