In de spotlight: Dennis Groenewold | HollandFit
In de spotlight: Dennis Groenewold

HF COLLEGA IN DE SPOTLIGHT

In deze rubriek stellen we alle collega's van HollandFit 1 voor 1 aan je voor. Ze vertellen wat ze doen binnen de organisatie, hoe zij zelf fit en vitaal blijven en delen hun beste tip. Vandaag accountmanager Dennis Groenewold.

Wat doe je bij HollandFit?

In mijn rol als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het klantcontact en zichtbaarheid van HollandFit. Ik krijg veel energie van het helpen en ondersteunen van klanten met uiteenlopende organisatievraagstukken. Voor het beste advies en resultaat werk ik nauw samen met de klant, onze gespecialiseerde projectmanagers en experts binnen HollandFit. Ik ben erg trots op onze succesvolle dienstverlening waarbij we organisaties dagelijks ondersteunen met verschillende PMO's, online vitaliteitsplatform en meerjarige vitaliteits- en gedragsveranderingsprogramma's.

Hoe zorg je dat je fit & vitaal blijft?

Ik zorg voor dagelijkse geluksmomenten. Sport geeft mij een enorme boost waarbij ik het beste uit mezelf haal. Het is toch een fantastisch gevoel om de finish van een triathlon te behalen na een intensief trainingstraject? Andere geluksmomenten haal ik uit mijn werk, sociale contacten en heel lekker eten.

Heb je nog een leuke (vitale) tip?

Het is mogelijk om je je toekomstdromen te realiseren. Maak je zakelijke en privé doelen klein en vier alle successen!  Op deze manier ga jij ambitieuze doelen behalen.

Wat is jouw guilty pleasure?

Cultuur snuiven met traditionele en regionale producten vind ik fantastisch. Ik ga wel eens de grens over voor een cultureel hoogstandje. Toon Frut in Meer (BE) of naar Landhaus Wurmtal in Kohlscheid (DE) zijn bijvoorbeeld twee aanraders net over de grens. Daarbij vind ik het ook erg leuk om bijzondere herinneringen te creëren met onze klanten en collega's. Het lijkt mij erg tof om met HollandFit oesters te plukken.  Weet jij een leuke omgeving om dit samen te ontdekken?

Over de schrijver
Als teamlead van team activatie en service, houd ik mij dagelijks bezig met het bedenken en organiseren van de on- en offline acties en interventies van HollandFit. Het is een leuke uitdaging om steeds weer nieuwe ideeën en innovaties te bedenken wat de deelnemers helpt vitaler te worden. Een mooie Quote van oud hockey bondscoach Marc Lammers is: “Mensen willen best veranderen, maar mensen willen niet veranderd worden. Daarom is het belangrijk kleine stappen te nemen: vijftig keer 2% is ook 100%.”. Mijn doel is daarom interventies te bedenken die uitdagen, aanzetten tot actie en motiveren!