In de spotlight: Bojoura Heshusius
In de spotlight: Bojoura Heshusius
09 februari 2022 

In de spotlight: Bojoura Heshusius

In deze rubriek stellen we alle collega's van HollandFit 1 voor 1 aan je voor. Ze vertellen wat ze doen binnen de organisatie, hoe zij zelf fit en vitaal blijven en delen hun beste tip. Vandaag service- en activatie medewerker Bojoura Heshusius.


Wat doe je bij HollandFit?

Ik werk pas een maand bij HollandFit, maar ik heb het nu al enorm naar mijn zin. Ik voel mij erg thuis in een omgeving waar het over vitaliteit, dus zowel fysieke als mentale gezondheid, gaat. Ik ben werkzaam in het team Activatie en ik ben het eerste aanspreekpunt voor o.a. onze platformgebruikers en help hen met al hun vragen omtrent vitaliteit.


Hoe zorg je dat je fit&vitaal blijft?

Sporten is mijn uitlaatklep want lichamelijke inspanning is voor mij ook ontspanning in mijn hoofd. Het liefst doe ik circuit training, HIIT en Crossfit. Ik probeer dit 4x in de week te doen. Heerlijk vind ik het om te merken dat ik er fysiek en mentaal sterker van word.  Daarnaast doe ik hot yoga, krachttraining én zit ik veel op de (spinning)fiets. Ook vind ik het leuk af en toe iets nieuws uit te proberen, zoals de Spartan Race. Dat is 16 km hardlopen met ongeveer 30 obstakels. Ik ben 2 jaar geleden 1e geworden in mijn leeftijdsgroep 40-45 jaar. Ja, zo oud ben ik al :-)

Als ik totale ontspanning wil ga ik graag naar de sauna of blijf ik thuis knuffelen met mijn 4 katten.

Verder ben ik bewust bezig met gezonde voeding. Ik weet wat ik eet en wat het met mijn lichaam doet. En... hoe meer ik sport, hoe meer ik kan eten!


Heb je nog een leuke (vitale) tip?

Ook al valt er niets te lachen, je kunt je geluksgevoel beheersen door jezelf in een goed humeur te brengen. Lachen heeft op vele manieren invloed op je lichaam. Het kan stress verminderen en de activiteit van dopamine, serotonine en endorfine positief beïnvloeden.


Wat is jouw guilty pleasure?

1. Ik ken alle nummers van Madonna uit mijn hoofd.
2. Tony Chocolonely.


Benieuwd wie er nog meer bij HollandFit werken? Lees hier meer over ons energieke team.

Op de hoogte blijven van de rubriek 'HF collega in de spotlight'? Volg ons op LinkedInInstagram of Facebook!

Over de schrijver
Bij HollandFit werk ik iedere dag aan het verhogen van de kwaliteit, waarborgen van privacy en de beheer en ontwikkeling van een aantal van onze IT systemen. Daarnaast hou ik me op HR vlak bezig met de werving en het inwerken van nieuwe collega's. Door mijn brede takenpakket is mijn werk erg afwisselend!