Vitality Event 19 mei 2022 | HollandFit
HollandFit Vitality Event 19 mei
05 mei 2022 
in Events

HollandFit Vitality Event 19 mei

Aanstaande donderdag 19 mei is het weer zo ver. De tweede editie van het HollandFit Vitality Event gaat van start. 

Twee keer per jaar organiseert HollandFit haar Vitality Event. Een online event met onderwerpen rondom duurzame inzetbaarheid. HollandFit gaat met experts uit het werkveld in gesprek over diverse thema's.


Het thema van deze editie

De aankomende editie gaat over 'De nieuwe vitale werkgever'. Tijdens het Event gaan we in gesprek over vitaal werkgeverschap. Wil je interactief leren hoe strategisch vitaal leiderschap ingevoerd kan worden? Wat zijn de tendensen in markt en hoe kan je daar op inspelen als werkgever? En hoe houd je de medewerker anno 2022 bevlogen en vitaal? Deze onderwerpen komen aanbod tijdens het HollandFit Vitality Event. 

We hebben Wout Plevier (Expert Leiderschap & Talentontwikkeling) uitgenodigd om samen met Erik Steenbakkers (directeur HollandFit) dit onderwerp vorm te geven. 

Speciaal voor alle HR professionals en vitaliteitsmanagers

Ben jij in je werk bezig met vitaliteit of duurzame inzetbaarheid en wil je weten of jouw organisatie al goed op weg is of juist leren van dat wat Wout en Erik jou over het onderwerp vitaal werkgeverschap kunnen bijbrengen? Geef je dan snel op voor dit event. 

Lees eerst meer over het event

Schrijf je direct in

  • Donderdag 19 mei 2022
  • 11:00-12:00 uur
  • Online
  • Wout Plevier en Erik Steenbakkers

Over de schrijver
Als teamlead van team activatie en service, houd ik mij dagelijks bezig met het bedenken en organiseren van de on- en offline acties en interventies van HollandFit. Het is een leuke uitdaging om steeds weer nieuwe ideeën en innovaties te bedenken wat de deelnemers helpt vitaler te worden. Een mooie Quote van oud hockey bondscoach Marc Lammers is: “Mensen willen best veranderen, maar mensen willen niet veranderd worden. Daarom is het belangrijk kleine stappen te nemen: vijftig keer 2% is ook 100%.”. Mijn doel is daarom interventies te bedenken die uitdagen, aanzetten tot actie en motiveren!