Wie zijn wij? Fleur Maissan | HollandFit
fleur

FLEUR MAISSAN

Wat doe je binnen HollandFit en waar krijg je energie van?


Binnen HollandFit ben ik werkzaam als vitaliteitsadviseur. Dat houdt in dat ik bij bedrijven langs ga om healthchecks af te nemen. Werkend Nederland bewust maken van hun vitaliteit en gezondheid om vervolgens samen te kijken hoe we dit kunnen verbeteren geeft mij energie. 

Op de dagen dat ik de healthchecks uitvoer kom ik veel verschillende mensen tegen. Al deze mensen hebben een eigen verhaal wat de gesprekken en dus ook de adviezen zo uniek maken! 


Hoe werk jij zelf aan je vitaliteit?

 

Actief bezig zijn, is voor mij een enorme uitlaatklep. Ik ben zeker 3-4 keer per week te vinden in de crossfit box en ga graag een rondje wandelen in de natuur. Naast actief bezig zijn vind ik mijn slaap heel erg belangrijk. Ik streef er naar om minimaal 8 uur te slapen. Ik weet hoeveel energie mij dit geeft gedurende de dag! Meer energie, meer werkplezier!


Qua voeding kan ik heel erg genieten van gezonde maaltijden. Doordeweeks houd ik het graag simpel en gezond, maar in het weekend vind ik het heerlijk om lang in de keuken te staan. In het weekend is er dan ook zeker ruimte voor wat minder bewuste keuzes.

 

"BALANCE IS THE KEY"