vacatures (1)

Wees welkom bij Holland Fit. Wij gaan voor enthousiaste en gedreven teamleden en verwachten van jou een professionele en inhoudelijke achtergrond. Belangrijk: veel vaardigheden zijn te leren. Kennis kun je vergaren. Ben jij supporter van fitheid en inzetbaarheid?

Vacature

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vacature

> Energieke en vitale Service-support collega

Holland Fit brengt vitaliteit binnen handbereik.

Onze dienstverlening is mensenwerk en vereist passie op het preventief versterken van de gezondheid van werkend Nederland. In teams dragen wij hier iedere dag met veel energie, ambitie en plezier aan bij. Het team online zoekt een nieuwe gedreven collega.

Holland Fit bedient met de inzet van onze (online) vitaliteitsprogramma’s tienduizenden werkende Nederlanders. Met actuele kennis over vitaliteit, pakkende acties en een divers aanbod rondom bewegen, voeding en ontspanning versterken wij het nemen van eigen regie op een gezond leefpatroon. Als service- support collega verleen je inhoudelijke klantenservice en ben je actief betrokken bij het bedenken, implementeren en begeleiden van acties ter activatie en bewustwording.

Als spil op onze frisse thuisbasis in Rotterdam werk je slagvaardig, nauwgezet en servicegericht in een digitaal ingerichte werkomgeving. Holland Fit biedt je een veelzijdige baan in een kleurrijk werkveld.

Reageer indien je:

  • Energiek en vitaal bent;
  • Accuraat en klantgericht werkt;
  • Een dienstverlenende houding hebt;
  • Affiniteit hebt met vitaliteit en gezondheid;
  • Creativiteit koppelt aan een hands-on mentaliteit;
  • Communicatief sterk bent (zowel mondeling als schriftelijk);
  • Uitstekend uit de voeten kunt op de computer (o.a. gebruik Excel en Word);
  • Woonachtig bent in (de nabije omgeving van) Rotterdam;

Holland Fit biedt je heldere arbeidsvoorwaarden inclusief bonusregeling en een persoonlijk ontwikkelbudget. Lijkt het je een uitdaging om met ons te bouwen aan een gezond werkend Nederland? Stuur dan je sollicitatiebrief met curriculum vitae naar: Karlijn van Leeuwen / k.vanleeuwen@hollandfit.nl.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Holland Fit ontmoet graag talent, nu geen passende vacature beschikbaar? Stuur een open sollicitatie met jouw motivatie en cv naar k.vanleeuwen@hollandfit.nl.

Contact informatie
Actueel | :
22.04.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 9% van de productkwaliteit in de handel samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
16.04.2018

Holland Fit Cycling Team met succes gefinisht

Afgelopen zaterdag stond de toerversie van de Amstel Gold Race op het programma. Holland Fit was uiteraard van de partij!

29.03.2018

Samen voor een gezonde omgeving

‘Neem de regie’ is de boodschap van het JOGG-Kennisfestival.

28.03.2018

Leefstijlinterventies via de werkgever?

Er heerst veel onduidelijkheid rondom het aanbod van leefstijlinterventies.