Laura Spierenburg

Laura Spierenburg, Holland Fit


Wat vind je het leukste binnen Holland Fit?

Mijn collega’s zijn stuk voor stuk heel gedreven om mensen te bewegen naar een goede gezondheid. Hun gedrevenheid zorgt voor een positieve werksfeer, waarin iedereen elkaar stimuleert om het beste resultaat te behalen.    

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik het liefst actief bezig. Ik ga graag hardlopen, maar nog liever maak ik een buitenrit te paard. Op zondag uitwaaien op het strand vind ik heerlijk, maar ook een gezellige avond met vrienden geeft mij veel energie.

Hoe vind jij balans in het leven?

Wanneer ik mijn agenda volplan houd ik bewust tijd vrij voor ontspanning. De momenten waarin ik me ontspan, zorgen ervoor dat ik tijdens inspanning optimaal presteer.


Wat is jouw zakelijke doelstelling?
Ik ben erg leergierig ingesteld. Komend jaar wil ik groeien in deze nieuwe baan en mijn kennis van onder andere gedragsverandering verdiepen. Ik ga een waardevolle bijdrage leveren en (klant)verwachtingen overtreffen.

Wat wordt jouw succesmoment dit jaar?

Op privégebied zou ik graag de Marathon van New York lopen. De sfeer die daar hangt lijkt me geweldig, een voorproefje vind je in mijn filmpje! Het doel van dit jaar is klaar zijn voor de volgende editie. 

Wat is jouw favoriete sportmoment?

Het meest fijne moment met sporten beleef ik vaak pas na het sporten. De voldoening die ik voel, na zojuist het uiterste uit mezelf te hebben gehaald. Dat is wat ik probeer vast te houden. Dan heb ik ook de volgende keer weer zin om te gaan! 

Contact informatie
Actueel | :
27.05.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productiviteit in de zorg samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
24.05.2018

Holland Fit is AVG-proof

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG vervangt de huidige privacywetgeving Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

14.05.2018

Nieuwe ESF-ronde voor de deur

Pak deze kans voor jouw bedrijf of instelling!

26.04.2018

Avans Hogeschool kiest voor Holland Fit

Eind september wordt gestart met healthcheck-programma voor medewerkers van Avans Hogeschool.