Actueel

26.04.2018

Avans Hogeschool kiest voor Holland Fit

Eind september wordt gestart met healthcheck-programma voor medewerkers van Avans Hogeschool.

Diensteenheid Personeel & Organisatie (onderdeel Health Services) van Avans Hogeschool wil medewerkers van een geselecteerd aantal academies inzicht in de eigen gezondheid aanbieden. Holland Fit is hiervoor als partner geselecteerd door haar ervaring op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. De fysieke tests worden uitgevoerd op locatie van Avans Hogeschool.

Avans Hogeschool verzorgt hoger beroepsonderwijs in 10 interessegebieden. Dit doen zij op 9 locaties in Breda, ’s-Hertogenbosch, Roosendaal en Tilburg. In de Keuzegids Hbo 2018, welke in september 2017 uitkwam, is Avans gekozen tot beste grote hogeschool van Nederland.

Holland Fit biedt complete gezondheidstesten in het kader van het preventief medisch onderzoek (PMO), periodiek preventief medisch onderzoek (PPMO) en periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek (PAGO). Hiermee voldoet u niet alleen aan een wettelijke verplichting, medewerkers krijgen daadwerkelijk inspiratie en er ontstaat extra bewustwording.

Contact informatie
Actueel | :
27.05.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 5% van de productiviteit in de zorg samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
24.05.2018

Holland Fit is AVG-proof

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG vervangt de huidige privacywetgeving Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

14.05.2018

Nieuwe ESF-ronde voor de deur

Pak deze kans voor jouw bedrijf of instelling!