Actueel

07.11.2017

Week van de werkstress

Dit keer ligt de nadruk op ‘technostress’: altijd bereikbaar zijn.

Maandag start de Week van de Werkstress. Voor de vierde keer vraagt de overheid middels een actiecampagne aandacht voor werkstress. Van de Nederlandse professionals ervaart inmiddels 87 procent stress op de werkvloer, blijkt uit onderzoek van Hays. Bovendien vindt een derde de werkdruk over het algemeen te hoog. Voor organisaties is het vaak nog onduidelijk hoe om te gaan met hoge werkdruk en burn-out.

Voor klantorganisaties zet Holland Fit gedurende de themaweek de actie ‘stoppen met stressen’ in. Op originele wijze kunnen medewerkers onder meer het eigen stressniveau testen, een digitale detox houden en middels een checklist zijn de (on)zichtbare signalen van stress in kaart gebracht. Herken je één of meer signalen bij jezelf of een collega? Dan is het tijd het onderwerp bespreekbaar te maken. Vitaliteitcoach Bert staat paraat met een luisterend oor en geeft advies om de balans opnieuw te vinden, grenzen te bepalen en keuzes te maken. Kortom, stop met stressen!

Contact informatie
Actueel | :
22.04.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 9% van de productkwaliteit in de handel samenhangt met de gezondheid van de medewerkers?
16.04.2018

Holland Fit Cycling Team met succes gefinisht

Afgelopen zaterdag stond de toerversie van de Amstel Gold Race op het programma. Holland Fit was uiteraard van de partij!

29.03.2018

Samen voor een gezonde omgeving

‘Neem de regie’ is de boodschap van het JOGG-Kennisfestival.