Actueel

09.10.2017

Uitgelicht: "Beweeg mee met het CVD"

Voor het CVD wordt 2018 het jaar van de vitaliteit.

Het CVD zet zich ruim 45 jaar in voor de samenleving van Rotterdam en is een grote maatschappelijke dienstverlenende organisatie. Het heeft hierbij veel contact met onder meer GGZ-instellingen, woningbouwcorporaties en scholen. Onlangs is besloten om het thema vitaliteit ook voor eigen medewerkers de aandacht te geven die het verdient: 2018 wordt het jaar waarin vitaliteit centraal komt te staan. Tijdens de managementdag op 14 september werden alle managers vast ingelicht en zelfs al aan het werk gezet.

Kick-off met proeverijen
In januari 2018 begint het programma voor alle medewerkers. Gedurende twee dagdelen wordt informatie gegeven over het vitaliteitsprogramma en kunnen de medewerkers direct al aan de slag. Middels een 6-tal 'proeverijen' gaat men in korte tijd zeer interactief aan de slag, zoals met een work-out, bioritme en slaap, gezonde voeding en balans. Dit alles aangekleed met een smoothiebar, een wedstrijdje pitzak gooien en zelfs een letterlijk inkijkje in de eigen gezondheid met testen en metingen.

Actie, actie, actie!
De rest van het jaar bestaat uit een breed palet aan activiteiten. Heel 2018 worden maandelijks acties ingezet om te activeren, te stimuleren en uit te dagen. Daarnaast krijgen alle medewerkers de mogelijkheid deel te nemen aan de vitaliteitscan, wat een goede indruk geeft van de balans tussen leefstijl, energie en werkvermogen. Online staan 7 dagen per week de Holland Fit coaches klaar om te helpen de vitaliteitsdoelen te bereiken.

Wij hebben er zin in!

Contact informatie
Actueel | :
22.02.2018

Tip van de dag

Wist je dat… 1% van de productiviteit in de zakelijke dienstverlening samenhangt met de scholing van de medewerkers?
25.01.2018

Actie: Holland Fit wielerploeg

Op zaterdag 14 april 2018 staat het Holland Fit Cycling Team aan de start van de Toerversie Amstel Gold Race 2018.

24.01.2018

‘Vitaliteit’ van belang bij werving van millennials

Hoogopgeleide kandidaten tot 30 jaar vinden ‘gezondheid’ bovengemiddeld vaak een belangrijke factor in goed werkgeverschap.